vrijdag 27 september 2013

Inspiration: 'Bathroom beauty'

Een badkamer is voor mij niet alleen een ruimte waarin ik ontspan en me opfris, ik maak me er ook graag op. Vandaag wat leuke vintage inspiratie om je badkamer mee op te fleuren en een klein kijkje in mijn eigen badkamer.


 

Porseleinen potjes in verschillende formaten. Gemiddelde prijs ligt rond 3,95 euro. Leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld haar elastiekjes. Gezien bij T(w)o dress in Groningen.


 Mooie vintage weegschalen. Dit is toch veel leuker dan een nieuwe? Gezien bij John's Second Hand Shop in Drouwernermond.Deze leuke kast is ideaal voor het bewaren van al je make- up en haar spullen. Ik zag deze ook bij John's second hand shop
En nu; een kijkje in mijn eigen collectie vintage spullen!Een tijdje terug schreef ik dat ik bij mijn zus in Hilversum was. Hier kocht ik voor maar 3 euro deze geweldig mooie beauty case! Hij is nog helemaal gaaf; het plastic, het nepleer, alles is nog in top conditie!


Ik heb deze sieraden case al een tijdje maar hij blijft leuk. Ik kocht hem bij een opheffingsverkoop van een juwelier in Emmen.


En tot slot echt een rommelmarkt aankoop gekregen van mijn vader. 
Het enige wat nog mist is een grote vintage spiegel. Wat vinden jullie?

Liefs,

Kim 

5 opmerkingen:

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim