Publications

Sinds de start van Vintage & Beauty heb ik vele lieve en positieve reacties mogen ontvangen. Ik wist niet hoeveel mensen van vintage houden! Het leukste aan mijn site vind ik de mensen die ik ontmoet en met wie ik mijn liefde voor vintage mag delen.

Verrassend is het om even later mijn artikel, intervieuw of een aanbeveling terug te mogen lezen op een site! 
Op deze pagina deel ik graag met jullie deze publicaties. Voel je vrij om een reactie achter te laten. 

Liefs,

Kim 

--------------------------------------------------------------------

In de nieuwsbrief van Shopvintage op 30 oktober2013 schreef ze o.a. dit stukje over Vintage & Beauty:

'Op de Vintage en Beauty Beurs in Rotterdam heb ik Kim ontmoet. Een leuke meid uit het hoge noorden die enthousiast blogt over vintage, outfits, beauty, do-it-yourself, aparte hebbedingetjes en nog veel meer. Een afspraak en een aantal koppen thee later, hebben we besloten om samen te gaan werken! Zo komt er een te gekke Jurken-actie aan en staat het organiseren van een Vintage Party in Groningen op de planning. Binnenkort kan je hier mee over lezen :). Blijf in de tussentijd op de hoogte van allerlei leuke nieuwtjes en volg Kim (en ShopVintage.nl een beetje) op www.vintageandbeauty.com.'


Zondag 6 oktober '13 ging ik naar de Vintage Beauty Beurs in Rotterdam. Niet alleen ik schreef er een uitgebreid review over. Ook Ilse van Shopvintage.nl schreef over onze ontmoeting.


Begin oktober werd ik door Sophia van Shoppingunlike geïnterviewd over mijn blog. Mijn stukje hierover vindt je hier. Het hele artikel is hier te vinden.Sinds oktober '13 ben ik Blogger voor Feel Magazine in de categorie Vintage. Op woensdag 2 oktober kwam mijn eerste artikel online.Mijn blog hierover lees je hier. Het artikel vindt je hier op Feel Magazine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim