vrijdag 18 oktober 2013

'Inspired by the past, the Gentelman off the future'

Vincent Raaphorst, 'The Guy behind NewGents'
'Geïnspireerd door het verleden, de gentelman van het heden'. Vincent Raaphorst, 'The Guy behind NewGents", heeft een passie voor nostalgie. Door series als 'Mad Men' raakte hij geïnspireerd om zelf dassen te gaan dragen en zich te kleden als een gentelman. Vincent zijn missie is om deze gentelman stijl terug te brengen in het straatbeeld met hierbij wel een knipoog naar het verleden. Denk hierbij aan mooie dassen, gepoetste schoenen en mannen die de tijd nemen om zich te scheren met goede materialen. Omdat ik zijn concept zo gaaf en uniek vind, stel ik NewGents graag aan jullie voor!Via de site van NewGents kun je gehaakte dassen, strikken, bretels, tieclips, pochetten, scheerspullen en schoenpoets artikelen kopen. De producten van NewGents zijn van kwalitatief hoge kwaliteit. Vincent is selectief in zijn product keuze. Elk product moet excentriek, eigenzinnig én van hoge kwaliteit zijn. Zo worden de dassen handgemaakt in Brazilië. Hebben jullie de leuke blikken en doosjes gezien waar de producten in zitten? Zijn stijl heeft echt een vintage look, iets wat mij erg aanspreekt. Wat ik persoonlijk zo leuk vind aan Vincent is dat hij je ook persoonlijk graag voorziet van advies.
Vincent is werkzaam vanuit Rotterdam en hoopt binnen 2 jaar hier zijn eigen winkel te kunnen openen in authentieke stijl. Het rauwe randje van de stad zorgt volgens Vincent bij uitstek voor een goede locatie. Geloof me, over NewGents gaan we in de toekomst nog veel horen!

t/m 31 oktober krijg je met de kortingscode: vintageandbeauty 10% korting op een das naar keuze bij een bestelling in de webshop.
Wellicht al een leuk cadeau voor de kerst? 

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze stijl vinden.

Liefs,

Kim

10 opmerkingen:

 1. Ik hou hier wel van! :D Ik ga eens op de site kijken om te zien of ik iets leuks zie voor mijn vriend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey wat super tof! Ik ga hier iets voor m'n vriend kopen. Hij houd echt van dit soort dingen ^^ Dank je wel voor de kortingscode ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik heb net mijn vriend aan zijn eerste paar vintage schoenen weten te krijgen, dus wie weet! En suuuuper bedankt voor je lieve reactie op mijn blog!

  XX Sonja

  www.redsonjafashion.com
  De nieuwe layout is online!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou er echt van,
  gecombineerd met iets geks of stoers,
  helemaal mijn ding haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. it's great! congratulations! Do you wanna follow each other? let me know! I wait for you on my blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg! Van mij mogen de gentleman's wel weer terug komen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim