dinsdag 22 oktober 2013

'Let me call you baby'

Mijn vriendinnen weten het als geen ander; ik hou van bellen! In het tijdperk dat iedereen de hele dag online en via de App berichten stuurt kom ik niet tot mijn recht. Ik blijf het maar niks vinden. Ik hou van de urenlange gesprekken over de telefoon. Het tussendoor slenteren door het huis of onderuit gezakt zitten onder een deken op de bank... heerlijk! Ik beken; ik ben een oud wijf ;) 

Toen ik vorig jaar een huistelefoon zocht wist ik dat deze er retro uit moest zien. Niks gaver dan dit! 


<3 mijn Sagemcom Sixty

Al een jaar ben ik de trotse bezitter van een Sagemcom Sixty. Geweldig telefoon die als je belt een ouderwets geluid maakt en overgaat met een ouderwets geluid. Het enige verschil is dat je geen irritante korte snoer hebt en hierdoor dus prima door het huis kan lopen :) Helaas ben ik niet gesponsord door KPN en heb ik hem gewoon voor 100 euro in de winkel moeten kopen. Beetje jammer he ;)

Deze koop je hier.
Indien ik deze telefoon niet had gekocht dan waren er tal van andere leuke opties. Welke vindt jij het leukste? En heb jij ook een retro telefoon? 

I love these high heels!


Huidige winacties & kortingscodes:

Liefs,

Kim

4 opmerkingen:

 1. Wauw deze is echt te gek! Ik had zelf bijna een super retro telefoon gemaakt van legoblokjes. Helaas bijna.... Ik zag m in een tweede hands winkel voor €10,- maar ik mocht onder de €30 niet pinnen. Ik vroeg of ze hem apart wilde houden, maar dat deden ze niet. Volgende dag om 10 uur 's ochtends stond ik met een tientje contant op de stoep. Weet je wat ze zeiden? Nee we houden m zelf.... en daar stond ie op de toonbank. Heb er nog steeds een beetje een trauma van en ga echt nooit meer naar die winkel toe :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat meen je niet, wat flauw! Zou ze bijna gaan boycotten haha! Ik wou zelf ook eerst een tweedehands kopen maar twijfelde of hij het dan wel echt goed zo doen. Deze is echt super handig :)

   Verwijderen
  2. Ik vind jouw retro, maar toch nieuwe ook echt héél erg mooi!

   Verwijderen
 2. Such a cool phone!
  www.adoramehitabel.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim