woensdag 9 oktober 2013

'Let's escape from the world and disappear in the forest'

Ik hou van de herfst! Het is een van de fijnste seizoenen van het jaar. Het is niet te warm, niet te koud. De natuur is waanzinnig mooi met alle gekleurde bladeren die dwarrelen door de lucht. 

'De grond is bezaaid met de schoonheid van de bomen. De frisse lucht waait door mijn haren. Rust is wat ik ervaar als ik loop door de bossen. Al mijn gedachten, idee├źn ze zijn even stil en maken mijn lichaam tot een geheel.Geniet van het lopen, zet je voeten bewust neer. Voel je voeten je dragen en adem keer op keer. De lucht die voedt je met zuurstof en geef je nieuwe kracht. Ga door tot het einde, het einde van het pad. 

  

Onderweg zie je de kleine dingen, de juweeltjes van de natuur. Alle spullen lijken zo overbodig als ik hier loop in het bos. Waarom voel ik me zo geleefd en gedraag ik me zo gehaast? Het leven is geen wedstrijd, geen competitie vindt er plaats. Stap rustig door en neem je tijd. Want voor je het weet ben je het ergens anders aan kwijt.'Gisteren was ik druk aan het reizen van Groningen naar Amersfoort naar Utrecht en weer terug. Ik moest tussendoor even 'aarden' even weer naar de rust. Het leven is tegenwoordig zo gehaast en gebrand op presenteren. Het is soms fijn om te weten hoe goed het voelt om gewoon alleen even te 'zijn' en te 'ervaren'. Vandaag een iets ander artikel dan gewoon. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn 'hersenspinsels' vinden. 

Liefs,

Kim

4 opmerkingen:

 1. De natuur is mooi met de herfst! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het leven is inderdaad geen wedstrijd en toch lijken we allemaal te denken van wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het nog steeds bijzonder dat Nederland er in elk seizoen weer zo compleet anders uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh jaaa. Herfst. Ik hou er enorm van. Wat een natuurpracht ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim