zaterdag 3 augustus 2013

'Lovely second hand bags'

Afgelopen week was ik een dag bij mijn moeder in Drenthe. Omdat ik er opgegroeid ben en als geen ander weet waar de leukste kringloop winkeltjes zijn, kon ik het niet laten om te gaan kijken want; nergens is het zo goedkoop en zie ik zoveel dingen bij elkaar als in Drenthe!

Nadeel is wel dat ik altijd met iets thuis kom ;) Dit keer heb ik weer 3 leuke dingen gevonden die ik echt mee MOEST nemen. Lees je ook mee? 



Toen ik in de winkel binnen kwam zag ik hem gelijk; deze tas! De tas is gemaakt van canvas, de onderkant en schouderriem zijn van een stevige soort imitatie leer en het handvat is van plastic. Wat ik zou leuk vind aan deze tas is dat er erg veel in past en dat deze overal bij past! Ideaal om mee te nemen naar mijn werk!





De tweede tas die ik gekocht heb is deze. Ik was gelijk verliefd op de kleur en de stoere ritsen. Deze tas moet ik nog een keer uitgebreid oppoetsen zodat de kleur weer echt tot zijn recht komt. Ik weet nog niet zo goed waarvoor ik hem ga gebruiken en of ik het überhaupt ga doen maar ik moest deze gewoon meenemen =)








 Tot slot vond ik deze clutch. Het is gemaakt van zacht leer en voelt heerlijk licht aan. Ik ben van plan om hier goudkleurige studs op te gaan maken. Ik vind de tas nu namelijk nog een beetje saai..

Wat vinden jullie van mijn nieuwste pareltjes?



7 opmerkingen:

  1. gaaf! laat je nog foto's zien als die is opgepoetst en als je je clutch versiert heb ;) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kim van de Klashorstzaterdag, augustus 03, 2013

    Leuke aankopen! Ik ben ook benieuwd hoe de tas en de clutch eruit zien als je ze hebt verfraaid :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke aankopen, sulke dingen vind ik hier nou nooit bij de Kringloop, bijna allemaal oude rommel :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankje en wat jammer dat er bij jou in de buurt weinig is! Waar woon je dan als ik vragen mag?

      Verwijderen

  4. Hoi iedereen,

    Wie o wie kijkt er naar YouTube filmpjes van beautybloggers? :)

    Zouden diegene mee willen doen aan een onderzoek naar het word-of mouth effect van beautybloggers op YouTube? (en natuurlijk doorsturen naar vrienden en kennissen) Het duurt max. 15 min. Onder de respondenten zullen er 2 goodiebags ter waarde van 50 euro worden verloot. De link naar de enquete is als volgt:

    www.thesistools.com/beautygurus

    Many Thanks!!

    BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim