maandag 16 september 2013

Gifts from New York!


New York baby... het lijkt me nog altijd geweldig om daar heen te gaan! Door de verhalen van mensen die ik ken die het bezocht hebben is mijn interesse gewekt. De cultuur is zo verschillend met die van ons, iets wat mij altijd fascineert en ik hoor ook verhalen over het shoppen daar (ik blijf een vrouw he ;)

Nu had ik een geluk; mijn zus komt daar nu regelmatig en haar heb ik zover gekregen om wat voor mij mee te nemen. Ze heeft zelfs nog wat extraatjes gekocht. Lucky me! 
 
Bron: Komar

Toen ik hoorde dat ze binnenkort zou vertrekken heb ik gelijk aan andere bloggers gevraagd wat ik nou ECHT moest hebben uit Amerika. Lijstjes werden opgenoemd, niet voor te stellen hoeveel we eigenlijk uit Amerika willen hebben. Omdat ik mijn zus niet wou kwellen met de zoektocht naar allerlei beauty artikelen vroeg ik haar om een Lady Speedstick mee te nemen. Mijn zus nam er 2 mee!





Ik hoorde van veel meiden dat dit echt een top product is en ik moet eerlijk zeggen, ik ben niet snel overtuigd maar dit werkt echt goed. Het ruikt heerlijk fris, een beetje naar bloemen en ik heb geen last van transpiratie vocht of witte vlekken in kleding. Van dat laatste kan ik soms zo balen... 
Online kosten ze rond de 8 euro. Mijn zus betaalde er 3 dollar voor. Omgerekend 2,10 euro per stuk. 







Daarnaast nam ze deze Essie mee. De kleur is nummer 560, peach. De nagellak van Essie dekt snel en blijft lang zitten. Ik draag graag nagellak en deze kleur paste goed bij mijn outfit van vandaag.



Toen ze nog maar net in New York was kreeg ik al een app met een foto van dit product. Eerlijk gezegd dacht ik dat het nagellak was. Ik kende het merk Sally Hansen nog niet. Het zijn stickers die je op je nagels kan plakken en kan bijvijlen. Het is voor het eerst dat ik stickers ga gebruiken. Het leek me altijd zo'n gedoe met plakken en ik vond het er nep uitzien. Wellicht kunnen deze stickers me overtuigen ;)


Deze maskers van Freeman heb ik al eens eerder geprobeerd. Sterker nog; precies dezelfde tube staat in mijn badkamer! Voor wie deze nog niet geprobeerd heeft, deze masker werkt goed en is eenvoudig te gebruiken. Ik ben zelf geen voorstander van het zelf maken van klei maskers e.d., vind het veel gedoe en ik ben er simpelweg te lui voor. Deze masker zit in een tube en is gemakkelijk te doseren. Daarnaast doe je er echt maanden mee.  


Hier nog even alles bij elkaar: mijn 'buit' uit New York. Met natuurlijk een kaartje erbij. Altijd leuk om te krijgen! Mede mogelijk gemaakt door mijn zus ;)

Liefs,

Kim  

5 opmerkingen:

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim