zaterdag 21 september 2013

My trip to Arnhem


Ik ben weer een paar dagen er tussen uit geweest! Altijd goed al zeg ik het zelf ;) Dit keer ben ik bij een vriendin in Arnhem geweest. De rit was prima te doen, nog geen 2 uur rijden. Na aankomst gingen we even kort de stad in om 's avonds verder te gaan shoppen. Ik heb veel inspiratie opgedaan, leuke winkels ontdekt, lekker gegeten en natuurlijk geshopt! 
Het viel me op hoe klassiek de gebouwen zijn en dat er veel vintage en retro winkeltjes zijn. 

We liepen o.a. langs deze winkel FrouFrou's. Ik heb helaas niet in de winkel kunnen kijken, deze was nog dicht maar ik heb wel even met hun staigiaire kunnen kletsen. Echt een hele spontane meid die erg trots was op haar stage plaats. I wish I was her! De winkel ziet er echt top uit. Als je op de link klinkt zie je ook een webshop waar ze leuke dingen verkopen. Ik zou zeggen: check it out! 


In de stad kocht ik o.a. deze schoenen bij de h&m. Eerst stonden dr. Martens op mijn verlanglijstje maar gezien die zo duur zijn kocht ik deze. Prima budget optie dacht ik! 
 


De Lucardi in Arnhem ging sluiten. Snel kocht ik deze armband voor maar 5 euro i.p..v 20 euro. Heerlijk die koopjes!
's avonds zijn we samen wat gaan drinken bij Habana. Dit is een Mexicaanse horeca gelegenheid die er echt uitspringt vanwege zijn interieur. Zie bijvoorbeeld de stoelen, de bloemen die op tafel staan... helaas kon ik niet alles goed op de foto krijgen maar hierbij een kleine impressie. Tot slot gingen we laat in de avond nog even mijn haar verven. Wat vinden jullie van het resultaat? De kleur is donker rood bruin.

Liefs,
Kim 

2 opmerkingen:

 1. Klinkt leuk, mooie haarkleur ook! Ik ben nooit in Arnhem geweest, lijkt me wel een leuke stad :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Bo,
   Bedankt! Lief van je. Arnhem is zeker erg mooi, ik weet niet hoever het voor jou reizen is maar als je een keer in de buurt bent; ga erheen :) xxx

   Verwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim