dinsdag 24 september 2013

Review: Babor 'Man-eater' & 'Terra pink' 


In mijn vorige blog lazen jullie het al; ik was zondag bij Beauty de Hunze voor een rug peeling en gezichtsbehandeling samen met mijn moeder en zussen. Ik mocht na mijn behandeling een nagellak uitzoeken. Ik had geluk want die van mijn zus mocht ik ook hebben! 

Bij de salon gebruikten ze producten van het merk Babor. Omdat ik nog nooit eerder nagellak van Babor heb gebruikt wou ik graag mijn ervaring met jullie delen. 


Bron: mixitup.nl
Babor... Toen ik de naam hoorde werd ik gelijk nieuwsgierig want waar komt het merk vandaan? Het van oorsprong Duitse merk is opgericht in 1956 door biochemicus dr. Michael Babor. Het merk staat bekend als baanbreker in de huidverzorging en is als onderneming continu bezig met innovatie. 

Wat mij direct opvalt aan de website van Babor is dat ze niet testen op dieren. Iets waar ik steeds meer op wil letten. Want hoe vaak komt het nu niet voor dat je dit niet zeker weet? 
 
De lakjes van Babor drogen snel op en dekken in 1 keer. De namen van de lakjes vind ik leuk bedacht. Ik hou wel van dit soort details! Op de webshop van Babor zag ik dat het kleurtje 'Man- eater' 11 euro kost. 

 
Dit vind ik aardig prijzig gezien er 6ml in een flesje zit. Een nagellak moet dan wel echt goed dekken en blijven zitten voordat ik het koop. Tot dusver blijft het goed zitten. Ik denk dat ik het wel weer zal kopen als ik een leuk kleurtje vind. Het flesje vind ik er stijlvol uitzien door de vorm en de kleur goud, dit staat mooi bij mijn collectie :) 

Liefs,

Kim

5 opmerkingen:

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim