zondag 29 september 2013

What did I do last week?

De afgelopen week had ik het erg druk! Een paar middagen was ik kwijt aan wat minder leuke dingen maar hé, het kan niet altijd vlekkeloos gaan ;) Maar gelukkig was het de rest van de week vol met leuks!

Ik kocht kaarten voor de Vintage Beauty Beurs op 6 oktober as. in Rotterdam! Er zijn nog kaarten te koop dus als jij ook wil gaan, bestel ze dan snel.


Ik gaf jullie mijn allereerste vintage shopping tip via dit artikel! Winkelen bij Magpie in Groningen.


Deze foto maakte ik o.a. na mijn interview met eigenaresse Joanna van de winkel Kr8stof. Super lieve en creatieve vrouw! As. dinsdag komt mijn artikel met haar online, hou het in de gaten!



Feel Magazine

En wat ben ik blij want vanaf nu ben ik blogger voor Feel Magazine! Hoe vet is dat! Volgende week komt mijn eerste artikel online en natuurlijk ga ik deze aan jullie laten zien. Want oh wat ben ik trots :)  


De gezonde broodjes bleven komen.. hmm heerlijk dit Turkse broodje gezond uit de oven!



Een dag later kreeg ik dit pakketje binnen van Pickwick. Ik blijf de site van Proefmonsters.nl leuk vinden, altijd leuk gratis dingen testen! Zo kreeg ik deze week deze 2 zakjes thee binnen. Ik ben benieuwd of ik ze lekker vind. 


Ik begon een winactie waarbij jullie een Essie Leading Lady nagellak kunnen winnen. Klik hier voor meer informatie. 



Deze man zag ik afgelopen zaterdag op straat tekenen met krijt. Hij maakte een foto na. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe mensen creatief bezig zijn.


Zaterdag had ik een Bloggersmeeting in Groningen. Het was erg gezellig. We hadden een high tea, gingen winkelen en hebben veel gekletst. Hier de meiden op een rijtje: Heleen, Daniëlle, Dianda, Angela, Tineke en Lisanne



Wil je weten hoe de dag verliep? Kijk dan dit leuke filmpje gemaakt door Lisanne :) 


Vanmorgen werd ik wakker door veel herrie. Blijkt dat er een markt voor mijn huis is... ah! Dat was ik dus even vergeten ;) Ik ga vanmiddag even kijken.

Hoe was jouw week? En nog plannen voor vandaag?

Liefs,
Kim

6 opmerkingen:

  1. Die beurs ziet er wel leuk uit op de site, lekker tweedehands spulletjes kijken! 7,50 voor een ticket is ook niet veel. Maar ik ga niet, heb net een ander ticket gekocht haha. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij is het niet alleen tweedehands maar ook nieuw. Ik laat het je weten hoe het was ;) Dus je gaat zeker weten nu heen? :)xx

      Verwijderen
  2. Leuk artikel! Maar ik heb dat filmpje gemaakt hoor, hihi! Was erg gezellig met je :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim