zaterdag 12 oktober 2013

"Hey sister, how are you doing?'


Gisteravond kwam mijn zusje bij mij eten en daarna gingen we samen een film kijken. Het grappige aan mij en mijn zussen is dat we alle drie zó anders zijn qua uiterlijk en innerlijk, als kind kon ik me hier wel eens aan ergeren maar het zorgt tegenwoordig vaak voor veel betekenisvolle blikken. We weten wat de ander leuk vind, raar vind, kennen elkaars exen en weten over wie we het hebben als we ergens over praten. Kortom; zonder dat ik het weet (en wil toegeven uiteraard) zit er stiekem toch best wel veel voordelen aan het hebben van zussen. 


Mijn zusje kwam niet met lege handen.. wat werd ik verwend! Ze had wat spulletjes die ze niet meer leuk vond, onze smaak is heel anders, en dit kwam nu een keer goed uit! Al van kinds af aan ruilden we spullen en ook nu deden we een ruil. Daarnaast had ze nog wat dingetjes voor mij gekocht voor in huis. Kijk je even mee wat ik allemaal kreeg?

 

Ik kreeg van haar een heel schattig kaartje (ik ben echt gek op handgeschreven kaartjes), een blauwe stomp kaars met glitters (Xenos), een foto lijstje voor een foto van ons samen, Nivea gekleurde hydraterende cremé, Babor Óh la la' nagellak, een roze Hema nagellak, Hema Long lasting no. 837 en 2 hele mooie producten van Rituals.  Van Rituals kreeg ik een oogschaduw kleur 'Rose Romance' en een nagellak 'Mystic Amethyst', een heel donker kleurtje. Ik ben erg benieuwd hoe die laatste staat. Tot slot kreeg ik deze nagellak van Anny. De kleur is 'Jogging date'. Ik vind de nagellak van Anny altijd erg fijn lakken. Ze dekken in 1 keer en de kleur blijft lang zitten.

Sorry voor de slechte kwaliteit foto's. Mijn camera werkte niet mee ;) Ik heb met mijn zusje later nog een paar foto's gemaakt voor in het mooie houten lijstje. Ik hou van oude, verweerde lijstje en van foto's.

Heb jij ook een zus(je)? 

Liefs,

Kim

3 opmerkingen:

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim