zondag 13 oktober 2013

'Wanna know what I did last week?'


Deze week ben ik weer lekker veel weg geweest! Afgelopen zondag ging ik naar de Vintage Beauty Beurs in Rotterdam. Omdat we er lekker vroeg waren besloten we nog even buiten te genieten van de omgeving.Heerlijk de herfst! Dinsdag maakte ik een korte wandeling in Amersfoort tussen een paar afspraken door. Daarna reden we door naar Utrecht waar ik een afspraak had met alle bloggers en de redactrice van Feel Magazine. Voor de afspraak gingen we nog snel even samen eten.


Pure ellende zo'n auto haha! We kwamen deze onderweg tegen, hou d'r wel van deze zelfspot!Om half 9 werd het alweer donker! Dat vind ik dan wel weer een beetje jammer aan de herfst ;) Wat vinden jullie van mijn nieuwe vintage tas? Heb hem nu een paar weken maar ben er zo blij mee!

Wat was ik blij met deze panty's! Ben al heel lang op zoek naar panty's met kant en nu heb ik ze nou toch eindelijk. Benieuwd waar ze vandaan komen? Zie mijn artikel erover.Mijn zusje kwam gezellig bij mij eten en het werd lekker studentenvoedsel! Niks culinair aan. Gewoon budget shoppen bij de Aldi en vissticks, gebakken aardappelen en een potje groente. Eet smakelijk!Ik denk dat dit een van mijn favorieten gaat worden! Deze 'Jogging date' lakje van Anny kreeg ik van mij zusje. Nagellak is altijd goed!Bijna vergeten! Van vrienden mocht ik op zolder neuzen tussen wat tassen. Ik doe niks liever! Ben altijd zo benieuwd wat mensen allemaal verzamelen. Tussen de tassen vond ik er een paar die meer naar huis gingen waaronder dit tasje. Hij is verschrikkelijk kitscherig, ik weet het, maar ik kon het niet laten liggen. Hij hangt nu ter decoratie in mijn woonkamer.


Ik ga verder met mijn idee om spullen weg te doen. Gisteravond zette ik een paar Essie nagellakjes online. Deze heb ik of dubbel of ik vind de kleur toch niet mijn ding. 

Vandaag ga ik naar Amsterdam of Utrecht. Er zijn 2 beurzen waar je vintage kleding kan inkopen en waar de regel geld: 15 euro per kg. Een koopje en ook al wil ik nu eigenlijk niks kopen, niet gaan is ook geen optie.

Liefs,

Kim


3 opmerkingen:

 1. Superleuke post! Ik hou echt van essie :) Ik vroeg me af of je misschien mee wilt doen aan mijn give away. Je kunt twee VIP tickets voor het Coolcat feest winnen! http://www.fashionanna.com/2013/10/win-vip-tickets-for-coolcat-fashion.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die panty's! Ik heb wel panty's met kanten print gezien, maar deze zijn wel heel bijzonder en mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post meid!

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim