vrijdag 4 oktober 2013

'Hey you! Let's battle!'

Bloggers Battle Part #1: Halloween Nails

'Do you wanna battle me?' Vandaag ga ik 'strijden' met Luana. Het onderdeel van onze battle is nagels en het moet te maken hebben met Halloween. Wij geven de aftrap van een heuse Bloggers Battle onder 8 bloggers.

Bron: coolchaser.com
Inspiratie:
Omdat ik in eerste instantie aan een ander onderdeel zou meedoen en ik eigenlijk stiekem te ongeduldig én te onhandig ben voor dit onderdeel, besloot ik om het slim aan te pakken.
Voor inspiratie zocht ik wat vintage afbeeldingen op om te kijken hoe ze Halloween vierden in de jaren '40. Veel voorkomende dingen waren pompoenen, outfits met heksen en duivels. Ik liet mijn fantasie de vrije loop en koos voor de volgende situatie en van daaruit maakte ik deze look. Fantaseer je even mee? 


'I was doing my nails when `HE`, for the second time, forced me to get to work and I almost messed up my nails.... that's when I started to hit him..'

 

Welke producten gebruikte ik?
Wat niet? Mijn woonkamer was een chaos, op verschillende manieren heb ik mijn nagels geprobeerd er zo bloederig mogelijk uit te laten zien. Na 2 (!) uur was dit het resultaat. Hierbij een klein overzicht;
 1. nep nagels een een vijl waarmee ik ze in een punt vijlde.
 2. verschillende tinten rode nagellak. 
 3. zwarte en witte nagellak. 
 4. dottingtool en een oogschaduw kwast zonder opzetstuk. 
 5. Fixing poeder van Essence voor een witte waas op mijn handen.

Hoe ging het?
Hmmm... ik zou er om kunnen lachen én huilen maar eigenlijk was het vooral hilarisch! 

Het begon met het vijlen: ik kreeg kramp in mijn handen. Toen ik de nagels ging lakken knoeide ik alles eronder, want ja ik kon niet overal goed bij en moest mijn handen in rare posities doen. Vervolgens wou ik de nagels erop plakken maar oh oeps ik gooide een nagel in de nagellak, die mocht weer opnieuw!


Eenmaal alles klaar wou ik het erop plakken maar even serieus: wie maakt die nagellijm flesjes? Die dingen krijg je amper open! Het plastic sneed ik eraf. Resultaat: een snee in mijn aanrechtblad. Tja; ik ben niet zo geduldig... Mijn flesje bleef dicht en ik besloot het open te knippen en ja hoor een hele lading lijm kwam in mijn trui... Nee! Dat was dus mijn favoriete, nieuw trui...
Meteen mijn trui in de diepvries gelegd. 

Toen ging de deurbel en kwam mijn pakketje binnen (Jeeej!). Ik vergat alles! Heerlijk moment totdat ik terugkwam en een nagellak inmiddels was uitgedroogd omdat ik het open had laten staan.. Het potje heb ik maar weggegooid en ik heb meteen een dikke tube crème gepakt want nadat ik met moeite mijn nagels er weer af had getrokken na een paar foto's, zijn mijn handen droger dan ooit van al het boenen.Resultaat: -Nail art is af! -vreemde situatie in mijn koelkast - uitgedroogde handen -overal lijm/ nagellak. 

Maar tot de orde van de dag: wat vind jij van mijn nailart? & dit is die van Luana! Voor meer foto's van haar, zie haar blog.


Liefs,

Kim

3 opmerkingen:

 1. Erg gaaf! Hopelijk krijg je de lijm nog uit je trui :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat toooof! Ik vind ze echt goed gelukt! Wel zonde van je trui!

  En sorry voor de wat late reactie, maar je zei laatst op mijn blog dat je mijn Facebook page zo mooi geworden vond en je vroeg of ik nog tips voor jouw Facebook page had.

  Ik zie op jouw page dat je banner het verkeerde formaat heeft voor een Facebook banner. Facebook banners zijn 766 pixels breed en 284 pixels hoog. Als je in Photoshop (of een ander programma) een banner maakt van dat formaat en zorgt dat er niks staat in het stukje links onder in de banner waar je profielfoto overheen komt te staan, dan kan je het plaatje van je banner dus precies passend maken als Facebook banner.

  Hopelijk heb je er wat aan!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf!
  En wat een leuk idee een battle :)
  xx
  http://blossom-marly-robyn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim