zondag 27 oktober 2013

'Inspirational sunday'



De laatste tijd liet ik jullie op zondag vaak een overzicht van mijn week zien, maar wat nou als ik om de week een inspiratie artikel laat zien en dus hiermee afwissel? Mij leek het wel wat, mijn leven is natuurlijk lang niet altijd zo denderend dat ik overal foto's van maak... Al moet ik eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd heel veel foto's maak ;)



Ik vind het in huis fijn om een combinatie neer te zetten van vintage, retro, tweedehands spullen & houten, brocante spullen. In de woonwinkel Bloem & Brocante in Hoogezand deed ik deze wooninspiratie op. Deze winkel is dicht bij mij in de buurt en ik vind het altijd leuk om hier te kijken omdat ze er echt van alles hebben voor in huis. Daarnaast maken ze er ook leuke boeketten.


Thuis haalde ik mijn tak weer uit de berging. Deze tak heb ik een aantal jaren geleden gekocht en hangt sindsdien regelmatig in mijn huis. De tak is zwart/ zilver gespoten en gelakt. Ik hing hem op aan zilverkleurig touw met ijzerdraad erin, gekocht bij de Xenos. De decoratie heb ik door de jaren heen verzameld. 

Liefs,

Kim

8 opmerkingen:

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim