donderdag 31 oktober 2013

'My favorites of October'


Deze maand had ik weer een aantal favorieten items die ik veelvuldig heb gedragen of heb gebruikt. Zo droeg ik mijn boots van de H&M en het jasje van dezelfde shop vrijwel dagelijks en zag je me nergens zonder mijn groene vintage tas. 




Voor 1,65 euro (!) kocht ik bij de kringloop dit fluffy vestje en hij zit heerlijk! Lekker zacht en warm, vraag me soms af waarom ik niet veel eerder dit droeg. 





Mijn 3 favoriete beautyproducten deze maand waren: 1. Mijn Coconut Body Butter van de Action. Deze trekt echt heerlijk in en mijn huid voelt zijdezacht aan. 2.Deze Finding Mr. Bright kit die ik van Lotte kreeg. Vooral de highlighter is top!



3. Heerlijk de herfst! Deze maand had ik heel vaak mijn wax melts aan in de geur vanille. Vind die geur zo fijn in huis! 4.Van mijn lieve vriend kreeg ik dit tijdschrift van Flow om mij op te beuren omdat ik me de laatste tijd niet zo goed voel. Super lief <3. 

Wat waren jouw favorieten deze maand?

Liefs,

Kim

9 opmerkingen:

  1. ooh wat ziet die trui er heerlijk zacht en comfy uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuke items, die trui ziet er erg zacht en warm uit!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een coole trui, echt weer eens iets anders maar toch in de mode.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. me zwarte legging, altijd favoriet trouwens... Lijkt me trouwens een fijn vestje, zelf zou ik zoiets alleen nooit kopen/dragen omdat het gewoon niet praktisch is met een hond die zooooooo erg verhaard als de mijne.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dat snap ik al zit er zoveel haar op het vestje dat je het misschien niet eens ziet :P

      Verwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim