woensdag 23 oktober 2013

'Oh I would love to have this!'

Net nu ik mezelf heb voorgehouden om niks te gaan kopen zie ik overal aanbiedingen en mooie dingen. Waarom juist net nu?! Ik zal me er tegen moeten proberen te verzetten maar hé dromen mag toch?  Doordat ik de laatste tijd aardig wat reclame mail kreeg van Nelly besloot ik om op de site te gaan kijken naar leuke dingen onder de 10 euro en ik verbaasde me meteen hoeveel leuks er nu te koop is!


Ook deze ketting vind ik echt heel gaaf. Hij is makkelijk te combineren en ik vind het er stoer en een tikkeltje vintage ogen.



Ik kan me nog herinneren dat ik in de brugklas, alweer 12 jaar geleden, dit ook droeg. Zag het daarna eigenlijk nergens meer. Ik ga weer even in mijn kast kijken want volgens mij heb ik deze nog ;)


Ik hou echt van jurkjes met kant! Dit kleurtje vind ik daarnaast ook heel stijlvol.
& natuurlijk schoenen. Hoe zouden we er zonder kunnen? Thank god heb ik me dit keer kunnen inhouden. Heb jij ook een no buy? En hoe houdt jij het vol?

Huidige winacties & kortingscodes:

Liefs,

Kim

8 opmerkingen:

  1. Wauw, die eerste oorbellen en die ketting zijn echt geweldig! En dat nu ik eigenlijk ook niks mocht kopen van mezelf, haha

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie items heb je geselecteerd! Ik kan nooit met mezelf afspreken om niks te kopen, slecht hè? Ik kan wel minder kopen, maar als ik echt iets zie dat ik per direct wil hebben is mijn zelfbeheersing vaak ver te zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op dit moment heb ik een make-up no buy ):

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb gelukkig geen no buy op dit moment! De schoenen, het jurkje en de eerste oorbellen vind ik heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan heb jij mazzel Lisa! Ik wou morgen ook naar de Primark maar ooh dat is denk ik niet te doen :P

      Verwijderen
  5. Woow, die schoenen zijn prachtig. Ik heb dat ook vaak van die momenten dat ik denk; nu ga ik een week niets nieuws komen en dan zie je overal fantastische aanbiedingen. Frustrerend ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo typisch hé! Dan wil je niets uitgeven en zie je overal waar je kijkt zo'n schatjes die stilletjes roepen 'koop mij, koop mij'. ^^

    http://lovelifelovefashion.be

    BeantwoordenVerwijderen

Do you like this post? I really like your comments! Love, Kim